Блогът на Мартин Осиковски

26 юни 2008

Боянини вълнения

Инициираната от т.нар. Боян "Расате" кампания "Не бъди толерантен--бъди нормален!" ме изпълва с горчиво удивление от степента, в някои българи са успели да се

децивилизоват.

(Пардон, "Българи", както е по бенесейски правопис.) Още по удивителна е страстната подкрепа на "патриотите" от БПЦ. Днес например слушах едно участие на митрополит Кирил, в чиито ум явно няма и помен от мисълта за това, че грехът трябва да се бори с любов--не с омраза.

Всъщност, част от аргументите на самите бенесейци са доста унизителни за самите тях: свеждането на човешката сексуалност до разплодителни способности определено ме разсмива. Най-жестоки вопли обаче причинява--о, ужас!--желанието на хомосексуалните двойки... да осиновяват, представете си, деца!!!

Признавам си--само преди броени месеци и аз смятах, че това вече е прекалено. Нима двама татковци или две майки биха могли да отгледат нормално дете?!

Продължавам да бъда убеден, че едно семейство трябва да се състои от мъж и жена. Същевременно, често си мисля за малките от Могилино и се питам: кога шансовете на едно дете за щастлив живот са по-големи--когато живее в българска менажерия за сирачета и изоставени; или когато все пак има свое собствено "вкъщи", пък било то и с две майки или двама бащи?

Следват снимки.

Лицата говорят сами за себе си.



Няма коментари: